Студентське самоврядування в університетах

Денис Довгий.

В наш час молодь є дуже прогресивною та активною, з величезною кількістю ідей. І починати проявляти себе вони можуть уже в університеті через органи студентського самоврядування. Тому в усіх університетах є студентські ради, до яких входять найактивніші хлопці та дівчата. Вони організовують та проводять для інших студентів різні волонтерські акції, спортивні та розважальні заходи, тренінги, лекції та багато іншого, що дозволяє різносторонньо розвиватися, формувати лідерські якості, вміння працювати в команді та бути не байдужими до соціальних проблем. Також студентські ради різних університетів можуть співпрацювати одна з одною, будуючи тісну комунікацію та обмін корисним досвідом. Як приклад, наша студентська рада Національного університету «Чернігівська політехніка» плідно співпрацювала зі студрадою СНАУ (Сумського  національного аграрного університету) у спільних студентських проєктах.

Як участник такої організації студентського самоврядування,  я можу сказати що це дуже цінний досвід, який однозначно стане в нагоді у майбутньому. А ще дуже важливо, що молоді лідери  потрапляють в команду таких самих відповідальних, інноваційних,  креативних і веселих людей, які знаходяться на одній хвилі. Тому в колективі завжди прекрасна і дружня атмосфера, що сприяє плідній роботі та надихає на нові звершення.

На мою думку,  студентське самоврядування є невід’ємною частиною життя моєї «альмаматер», тому що без нього студентам було б  не так змістовно, наповненно і  цікаво навчатися в університеті.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *