Безробіття: хто винен у глобальній проблемі?

Аліна Красій.

Як подолати безробіття? Країни, уряди та звичайні громадяни задаються цим питанням, та чи є вирішення проблеми? Думаю, що є. Потрібно почати з себе, визначитись із собою, а вже потім чекати змін у країні та світі.

Кожна людина унікальна. Кожен іх з нас вміє щось робити гарно, щось не вміє, і це нормально. Ми повинні визначитись, чим ми мріємо займатися. Банально? Так. Але я впевнена, що потрібно визначитись та ідти до своєї мети. Зазвичай, багато хто працює на роботі з низькою заробітною платою, і поки будуть погоджуватись працювати  на таких умовах, платити більше ніхто не стане. Ми самі знецінюємо себе та свою працю, не шукаємо шляхів своєї самореалізації, свого місця та призначення. Кожна людина талановита і вона заслуговує на гідну заробітну плату та достойні умови праці.

Не недооцінюйте себе, любіть та цінуйте себе,  і тоді все зміниться, і колись ми прокинемося у світі,  де, роботодавець цінує своїх робітників, піклується про них, кожен має свою місію і ціль та із задоволенням заробляє гроші на улюбленій роботі.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *