Який сенс інтелектуальних додатків, коли є застосунки???

Ростислав Коваленко.

Загалом, інтелектуальний додаток (ІД) – це поєднання звичайних програм з інтелектом машини.

Тобто для звичайної програми візьмемо платформу «WASD», яка має основні функції перегляду та пошуку відео-контенту, контактів та поширення у маси так званих «Стримерів» на головній сторінці, де є функція «скролу» від найпопулярніших трансляцій.

Що-до розвиненого інтелектуального додатку, візьмемо «YouTube», «Instagram» або «TikTok», тому що саме у цих останніх додатках працює штучний інтелект, що допомагає кожному користувачу знайти схожий контент по вже використаному контенту, тобто по відео про «їжу» тобі запропонують такі самі відео про, як вже здогадались, «їжу». Тобто. більше половини постів буде по вашій темі, яку сам користувач найчастіше переглядає чи шукає.

Поговоримо про смартфони, які є майже у кожного розвиненого користувача, що надає дуже велику потребу у різних застосунках, які зазвичай не є в цілому достатньо розвинутими для використання тут і зараз. Тому на допомогу приходять додатки.

Додаток – це розширення можливостей основного застосунку. На разі прикладами такого є зміна вигляду, іншими словами, теми для «Google Chrome», або більш сильно, тобто виведення на екран комп’ютера певних доповнюючих функцій таких, як  погода, години, використання пам’яті та багато інших.

Як вже було зрозуміло, ІД в діджиталізації має дуже важливе значення, адже з поєднанням найпростіших додатків та застосунків ми зможемо поліпшити:

  • рекомендації, як у «TikTok»;
  • виправлення, як у «Grammarly» ;
  • Навички в різних спрямуваннях;
  • пошук, як у «Google»;
  • переклад, як у словниках та багато чого іншого разом з ІД.

За допомогою ІД ми маємо змогу більш цілісно використовувати вільні хвилини з більш швидким доступом до функцій, що викликають потребу у вузького кола користувачів, адже звичайний застосунок розробляється саме для мас людей.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *