Навчання в умовах пандемії

Владислав Прищепа.

Зараз весь світ охоплений пандемією вірусу COVID-19, яка не оминула і людей пов’язаних із сферою освіти: школярів, студентів, викладачів. Перед ними постало логічне питання: “Яким чином продовжувати навчальний процес?”. Жорсткий карантин на початку пандемії перевів всі навчальні заклади країни на дистанційне навчання, проте з плином часу негативні економічні наслідки для країни та відносно позитивна динаміка хворих на коронавірус призвели до послаблення карантину.

Новий навчальний рік розпочався в аудиторному режимі, але з дотриманням необхідних норм запобігання розповсюдження вірусу. Втім із перших днів серед учасників освітнього процесу почали з’являтися нові хворі, тож знову постало питання про форму навчання.

В ситуації, що склалася, немає однозначного вирішення. З одного боку, дистанційне навчання призводить до «пробілів» знань в учнів та студентів, а з іншого — очне навчання наражає людей на небезпеку. Я вважаю, що зараз важливим завданням для громадськості є пошук компромісу для підтримання належного рівня освітнього процесу з дотриманням необхідних мір безпеки та його якнайшвидше впровадження, оскільки спрогнозувати терміни закінчення пандемії на даний час неможливо.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *