Блог і молодь

Сучасна людина, і навіть дитина, не можуть сьогодні уявити себе без телефона в одній руці і якоїсь модної іграшки, яка є трендом TikTok в іншій. Чому так? Ще 5 років тому ніхто і не міг уявити, що якийсь додаток з незрозумілими, на перший погляд, відео буде так впливати на соціум.

Все дуже просто: таким чином молодь, починаючи від дітей раннього віку і закінчуючи особами похилого віку висловлюють свої думки публічно у неформальній формі. Вони публікують відео контент зазвичай смішного, іронічного характеру, із сарказмом, з долею правди. Цього не можуть заборонити, але блогери повинні дотримуватися правил соціуму: не публікувати відверті сцени насилля, сцени кровопролиття тощо.

Що ж таке блогерство? Якщо пояснити коротко, блогерство – це вид діяльності, пов’язаний із написанням блогу. Блог – зазвичай короткий інформаційний блок, розміщений користувачем у соціальній мережі, головна мета якого – висловлення своїх ідей, поглядів.

Візьмемо за приклад особу, яка боїться розмовляти з людьми через великі скупчення або навіть один на один. У більшості випадків така людина має цікаві думки, але не може їх поширити. На допомогу їй приходить можливість публікації невеликого твору через Інтернет.

Отже, кожен охочий і ти також можете вже зараз відкрити свій Instagram, зареєструватися або увійти в аккаунт TikTok і починати творити те, що завжди хотіли, але не мали мотивації почати. Адже висловлюючи свою ідею, ви зможете знайти собі прибічників, однодумців або людей, які направлять вас на шлях успіху.

Не звертайте уваги на хейтерів – осіб, яким ваша діяльність не подобається; їх коментарі можна розглядати тільки у тому випадку, якщо вони не намагаються скривдити або образити вас. Іноді думки таких людей можуть підштовхнути як до гарних, так і поганих дій.

Артем Красенко

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *