Молодь і збройні конфлікти

Рисунок 1 – Графік кількості збройних конфліктів

Нам випала можливість жити в досить непростому часі. Євромайдан, війна на сході України, коронавірус – усе це є вже частиною нашої історії, в якій ми знаходимося.

На рисунку 1 зображено графік кількості військових конфліктів у всьому світі. Як бачимо, кровопролитна друга світова війна не стала уроком для наступного покоління. І хоча після дев’яностих років ХХ ст. кількість конфліктів зменшилася, це є зовсім незначним показником.

В юнацькі роки на наш світогляд значно вплинула ситуація на Сході країни. Кожна дитина знаходилася в середовищі, де виховували справжніх патріотів. 

 Наше покоління може вирішити безліч проблем, але завжди для цього потрібен деякий час. Головним нашим завданням є припинення будь-яких військових дій не тільки в Україні, а й в усьому світі. Багато юнаків безпосередньо приймають участь в бойових діях добровільно. Інші ж активно займаються волонтерством, допомагаючи людям, що постраждали від війни: військовим, лікарям, звичайним громадянам. Вагомий внесок також зробили школи й університети, що допомагали освітянам знайти контакти та засоби для реалізації майбутньої допомоги. 

Сезончик Сергій.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *