ДІЯЛЬНІСТЬ МОЛОДІЖНИХ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Предко Анжела. Молодь – головна рушійна сила змін, що відбуваються у суспільстві та державі. Велика можливість для самореалізації – це створити молодіжну громадську організацію. Метою діяльності таких організацій є задоволення та захист соціальних, економічних, творчих та інших спільних інтересів членів організації. Залучаючи грошові кошти від вітчизняних та міжнародних фондів, молодь реалізовує свої грандіозні ідеї.

Законодавством України передбачено, що членами молодіжної організації можуть бути громадяни віком від 14 до 35 років. Це дуже добре, адже вже в малому віці Ви можете реалізувати свої права та бути активістом абсолютно в різних напрямах: спорт, культура, мистецтво, подорожі, здоровий спосіб життя.

Організації створюються на засадах добровільності, члени мають рівні права, а діяльність характеризується законністю та гласністю. Держава дає можливість учасникам приймати рішення, пов’язані з державною політикою по відношенню до молоді, беручи участь у розробленні та обговоренні законопроектів. Молодь може надавати рекомендації проектам концепцій державних цільових програм. Такий контакт між державою та молодіжною організацією дозволяє почути та допомогти один одного.

Створюючи молодіжну організацію в Україні Ви повинні розуміти відповідальність, яку при цьому берете на себе. Однак, в допомогу приходить професійна юридична підтримка, яка дозволяє зводити проблеми до мінімуму та йти до мети легко і вільно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *