Як молодь може бути почута?

У сучасному світі досить просто як знайти інформацію, так і транслювати її. Робити це можна за допомогою  месенжерів, соціальних мереж, та інших інтернет-сервісів.

Зараз, в двадцять першому столітті будь-хто може стати блогером та вільно виражати свої думки в світовій павутині, або вступити до спільноти чи організувати свій клуб однодумців, які зможуть створити сильний інформаційний потік, для донесення своїх думок в суспільство.

Як приклад в нашому університеті є багато різних спільнот, в яких збираються прибічники схожих ідей, обговорюють їх та висловлюють на різних заходах, організованих як університетом, так і їх власними зусиллями.

Отже можна зробити висновок, що шляхів для висловлення своїх ідей та думок є різноманітна кількість, та на будь-який смак, як онлайн, так і офлайн, залишається обрати лише один із них, або навіть декілька, головне мати бажання бути почутим.

Красавін Олег

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *