ЯКІ НАВИЧКИ ПОТРІБНІ ЛІДЕРУ, ЩОБ РОЗКРИТИ СВІЙ ПОТЕНЦІАЛ?

На сьогодні багато людей хочуть бути лідерами та перед ними постає питання, що для цього потрібно. Шлях до лідерства починається з розуміння та розвитку свого потенціалу.

Потенціал – це можливості, які має людина. Його розвиток полягає у постійній праці над собою та пізнанні себе. Розглянемо головні навички, що мають бути притаманні лідеру.

По-перше, працьовитість є базовою навичкою, що стимулює розвиток потенціалу. Чим більше майбутній лідер в собі це виховує, тим більше отримує можливостей.

По-друге, важливою навичкою є вміння вчитися. Воно є базовою складовою шляху до лідерства. Лідер має володіти великою кількістю інформації з різних сфер для прийняття правильного рішення.

По-третє, важливо реально оцінювати свої можливості, здібності в тій чи іншій ситуації. Звичайно все вміти та знати не можливо, але ця навичка є поштовхом до самовдосконалення.

Отже, працьовитість, вміння вчитися, самокритика, як найкраще розкривають потенціал лідера.

Пекур Ілона

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *