«Вік живи – вік учись»

Ірина Чалкова.

Знання – це безцінний скарб, який людина здобуває впродовж усього життя, долаючи найважчі виклики долі, заради власного самовдосконалення. Тож, я вважаю, що кожен з нас, в незалежності від віку та статусу, не повинен полишати справу усього свого життя, необхідно постійно збагачуватись новими знаннями.

    По-перше, безперервне навчання надає можливість краще розуміти навколишнє оточення, вдаватися до обміркованого аналізу життєвих ситуацій. Крім того, отримуючи нові знання, ми оперуємо кількома точками зору, через що маємо великі шанси розраховувати на позитивний результат у вирішенні будь-якої проблеми.

    По-друге, не полишаючи навчання та самопізнання, людина у будь- який час керується свіжими фактами та поглядами, що дозволяє правильно оцінити складну ситуацію, в результаті знайти найкраще її вирішення.

    Таким чином, у сучасному світі в епоху діджиталізації, глобалізації, технічного прогресу навчання у житті кожної людини будь-якого віку повинно займати найперші сходинки пріоритету. Саме знання є підґрунтям для формування подальшої долі людини, її соціальних ролей, успішності, відповідності сучасності. Адже, не даремно кажуть: «Вік живи – вік учись».

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *