Жінка – не іграшка

Ельвіра Гвоздь.

Чоловіки, чи слідкуєте ви за своїм напоєм на вечірках? Чи шукаєте обов’язково компанію, коли йдете на подібні заходи? Чи, можливо, попереджаєте когось з близких про це? Якщо хтось з вас відповів “так”, ви розумієте жінок. 

Дівчатам точно знайомі всі три ситуації. Чому ж? Ви мали хоча б раз чути історію типу “п’яну дівчину зґвалтували після вечірки” і тому подібне. Наразі дуже поширена практика навмисно напоїти дівчину та “розвести її на секс”. Більше того, часто за “просто напоїти” стоїть підсипання наркотичних засобів в напої. В мережі зараз все більше поширюють відео з подібними ситуаціями. Головне в такій ситуації реагувати. Запам’ятайте! Дівчина під дією алкоголю/наркотичних засобів (неважливо чи по своїй волі вона вживала чи ні) не може повністю відповідати за свої дії і тим більш усвідомлено дати згоду на секс. І це вже зґвалтування!

Дуже великою проблемою в цьому питанні також є порноіндустрія, яка висвітлює цю тему як норму. Існують мільйони відео з назвами типу “напоїв дівчину та зайнявся з нею сексом”. Це не нормально. На тих відео сотні тисяч переглядів і якщо хоча б одна людина захоче повторити такий досвід, це вже погано. А таких “одиниць” багато. Це глобальна проблема. Порноіндустрія висвітлює жінку як іграшку, чого бути немає.

Це важлива тема, яку варто висвітлювати. Не мовчіть, якщо ви стали свідком подібної ситуації. Розголос має силу!

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *