Студентське самоврядування та студентська активність

Студентське самоврядування та активність першочергово потрібна для розвитку багатьох соціальних навичок людини, в першу чергу, таких як  лідерські.

 В наш час дуже цінуються люди з соціальними та індивідуальними якостями. Отже, проблема виховання соціально ініціативної, творчої  особистості набуває особливого значення. Успішна соціалізація людини можлива за сформованих особистісних якостей, що мають бути адекватними мінливому сьогоденню.

Студентська активність може виявлятися в різних сферах студентського самоврядування, починаючи з спортивних заходів закінчуючи повномасштабними засіданнями з вирішень нагальних питань.

Студентське самоврядування процес складний, оскільки він має бути доцільно побудований в багатьох аспектах таких як: педагогічний, соціальний, адже ці аспекти тісно пов’язані між собою  і впливають на студентів як безпосередньо та опосередковано.

Отже, студентська активність є дуже важливим аспектом в розвитку особистості в цілому, оскільки розвиває широкий спектр навичок, починаючи від індивідуально-лідерських до тісної командної роботи. 

Очерет Владислав

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *