Студентська активність у чому суть?

Студентське самоврядування та студентська активність. На скільки це важливо? Які плюси? І взагалі навіщо існує? Ці питання найчастіше з’являються у студентів, які тільки починають свій шлях в університеті.

Розпочнемо з першого питання. На мою думку, участь у студентській активності є досить позитивним досвідом.

Студентське самоврядування наповнює роки навчання фарбами. Адже якщо постійно тільки навчатися, то час сплине швидко і нічим не запам’ятається.

Я погоджуюсь із висловом : «студентські роки – найкращі», але за умови занурення у життя університету не лише з наукової сторони, а й з творчої, комунікабельної, драйвової, креативної. Про це можу казати сміливо, з власного досвіду.

Стосовно другого питання. Плюси звісно є, і їх досить багато. По-перше, це нові знайомства. Розпочинаючи студентську активність, ти так чи інакше спілкуєшся з старшими курсами, членами студентського самоврядування, активними студентами інших спеціальностей і так далі. З цього витікає ще один плюс – це можливості, більше знайомств – більше можливостей.

По-друге, це додаткові бали, які впливають на рейтинг. За будь-яку участь у різноманітних заходах, ти отримаєш «плюшку», у вигляді балів.

Ну і на останок. Студентське самоврядування існує для допомоги, підтримки студентів та організації їх відпочинку.  Тобто кожен студент може розраховувати на нашу підтримку у скрутну хвилину. А також з позитивом проводити час разом з нами на різноманітних заходах.

Душина К.М.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *