Навички без яких не стати лідером

Лідер — це людина, що має великий вплив на оточуючих, керуючи ними задля досягнення спільних цілей та з якою має бути цікаво.

Лідер не розповідає іншим людям що і як робити, а надихає їх, щоб кожен зміг побачити те, на що він здатен.

Лідерство – це здатність людини спонукати інших людей на те, щоб вони добровільно слідували за ним. Першим кроком лідера має стати пошук того самого напряму, яким людина справді захоплена. Людина повинна вирішити, чи готова витратити свій час та енергію на те, щоб стати у певній сфері справжнім професіоналом.

Лідер має надихати, постійно удосконалюватись і розвиватись. Лідерство не працює без самомотивації, впевненості у своїх силах, уміння спілкуватися та домовлятися.

Винахід нового, незвичайного, нестандартне мислення – це те, що змушує мислити нестандартно самому і завдяки цьому частіше вигравати життя.

Лідер повинен володіти набором корисних якостей, бути продуктивним, розуміти мотиви та наміри інших людей. Важливими є особиста ефективність, професіоналізм та авторитет.

Петровський Влад

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *