Сучасний світ – сучасне спілкування

Анна Біла.

    Комунікації – це те, без чого людина не зможе прожити й одного дня.  В сучасному світі кожен хоче бути почутий. Мрії, думки, заклики – все це має право на існування.

    Більшість активно ведуть сторінки в соціальних мережах та викладають не тільки фото, а й пости. Люди шукають однодумців, які підтримають, допоможуть та просто поспілкуються. Я думаю, що це і є мета блогінгу. Блог – це ніби стаття в газету, але вона не друкується, а викладається в Інтернет для загального користування. Можна навіть провести паралель між статтями в газеті та блогом. Перше в минулому було актуальним, бо не було Інтернету, а людям же потрібно було звідкись черпати новини. А на сьогоднішній день газети вже застаріли, і їх замінює Інтернет. Але писати блог-пости можуть не тільки журналісти та кореспонденти, а й звичайні свідомі громадяни.

    У минулому році я вже брала участь в подібному проекті для молоді, яка висловлює свої думки через найсучасніший канал комунікацій – блог. Події в Україні та за кордоном, мітинги, протести, вибори та багато іншого проходило через кожного учасника проекту та викладалося на Чернігівську блогосферу. Велика кількість постів, блог кафе, зустрічей- не були марними! Безцінний досвід, безліч нових знайомств та море вражень подарував мені цей проект. Та найголовніше я зрозуміла, що написання блогів – це не просто слова та думки на вітер, а  самоудосконалення, спілкування та розширення кругозору. І ти завжди в тренді всіх новин та подій!

    Не бійся бути почутим! Говори і пиши, те, що думаєш, і ти досягнеш своєї мети!

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *