Не просто пост

Анастасія Русіна.

Сьогодні вже неможливо уявити собі життя без соціальних мереж. Тут ми швидко дізнаємось новини, що цікавлять нас, спілкуємося з друзями і заводимо нові знайомства, слухаємо музику, дивимося відеоролики та фільми. Одні користувачі просто ведуть свій акаунт у соціальних мережах і стежать за життям знайомих. Інші використовують можливості по максимуму і прагнуть стати популярними блогерами та заробляти на цьому. Блогосфера в останні роки стрімко стала однією з найперспективніших галузей Інтернету. Якщо раніше ніхто не знав, хто такі блогери, то зараз мабуть вже кожний знає, хто ці люди. А самі блоги поступово перетворилися на невід’ємну складову нашого суспільного буття.

 Для прикладу можна навести телеграм канал “NEXTA”, який під час подій в Білорусі стимулював людей не опускати руки та боротися за свої права. “NEXTA” інформував людей, де буде наступне зібрання, мітинг. Публікував відео про те, як “ОМОН” беспощадно бив людей за те, що вони просто були на вулиці.

Блогінг – це діяльність, спрямована на залучення зацікавленої аудиторії на який-небудь ресурс за рахунок цікавого та  розважального контенту з високою частотою публікацій.

Основне завдання блогінгу – це просування, ідеї,  бренду (особистого, корпоративного, громадського, політичного та ін.) тощо.  З метою отримання будь-яких вигод за рахунок постійного залучення й утримання цільової аудиторії.

Отже, саме блогінг  є одним з тих самих важелів,  який рухає суспільство, та поступово займає свою нішу в загальному публічному просторі і здатний створювати інормаційні приводи, ставити питання на порядок денний, формувати конкуренцію думок та впливати на громадську думку.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *