Блогерство як засіб виразу думки молоді

Чи уявляєте ви власне життя без Інтернету? Певно, що більшість скаже ні, особливо нове покоління та молодь в цілому.

Більшість вільного часу люди приділяють інтернету. Соціальні мережі, відеохостинги, різні інформаційні платформи допомагають людям отримувати багато нової інформації. Однією з таких прогресивних ланок є Блогерство. Блоги ми можемо побачити будь-де, але осередком цього є соціальні мережі та відеохостинги, де ви маєте змогу прочитати блог на  тему саморозвитку або ж подивитися відео-блог технолюбителя на youtube.

В нашому світі блогерство, мабуть, можна вважати професією, тому велика кількість молоді починає долучатися до цього. За метою висловлювання блогери поділяються на певні категорії, дехто бере за мету розважання аудиторії різним контентом, хтось хоче доносити важливі речі, свої думки суспільству, а можливо, просто поділитися своїм досвідом у будь-якій справі.

То що ж приваблює молодь займатися блогерством? На мою думку – саме можливість виражати свої ідеї, думки, доносити усе це іншим людям, разом з цим комунікувати, ділитися досвідом, розвивати себе як особистість. 

Шкеда Влад

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *