ЯК МОЛОДЬ МОЖЕ БУТИ ПОЧУТА ?

Альбіна Переверза

Більшу кількість населення світу становить молоде покоління. Так склалось, що за дорослими завжди закріплене право висловлювати свої думки, бути почутими, оскільки старше покоління має повну дієздатність та значний досвід за плечима. Однак, молодь залишається непочута.

9 грудня 2015 року Радою Безпеки Об’єднаних Націй було прийнято історичну резолюцію №2250, яка стосується безпосередньо молодих людей, оскільки молодь – це наше майбутнє. Саме вона може привнести в наше сьогодення мир та вирішення конфліктів, чого зараз нам всім не вистачає.

Даний документ визначає молодь як соціальну групу, що має право голосу. Свої думки, ідеї, пропозиції, проєкти молоде покоління може реалізовувати долучаючись до молодіжних організацій, молодіжних рад.

Крім того, наш час пов’язаний перш за все з технічним розвитком, тобто неповнолітні можуть бути почуті через мережу Інтернет. Існує безліч блог-платформ, тим паче Facebook, Instagram – це простір не тільки для розваг, а й для висвітлення своїх поглядів.

Потрібно прислухатися до думок молоді, бо діти це маленькі дорослі, що також прагнуть миру та стабільності у світі.

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *