Блогерство як засіб самовираження

Сучасний світ майже неможливо уявити без Інтернету. Дуже швидкий розвиток інформаційних технологій дав поштовх до виникнення багатьох професій, таких як копірайтер, перекладач, програміст, відеомонтажер, та особливо, з’явилась зовсім нова вакансія «блогер».  

З кожним роком ця професія все більш стає популярною, оскільки опанувати її може будь-яких охочий. Взагалі блогер це харизматична особа, яка не соромиться камери, багатолюдності; це та людина, яка не боїться порушувати якусь проблему суспільства та висловлювати власну думку. Часто такі відомі персони стають зразком наслідування для багатьох людей.

Блогерам відомо багато секретів, щодо маніпулювання свідомістю людини в інформаційному просторі, а особливо такими особами, які не здатні до аналізу інформації та критичного мислення. До того ж перед тим як стати блогером, людина навчається правильно зацікавлювати підписників, рекомендувати продукт чи взагалі, вести дискусію на якусь з тем, тобто робити все те, що більшості подобається і взагалі цікаво.

Ющенко Ілля

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *