Чи здатний Інтернет замінити реальне життя?

Ірина Чалкова.

 Чи може Інтернет замінити живе спілкування? 

Ще кілька десятків років тому люди не знали, що таке Інтернет. А сьогодні ми вже не уявляємо й дня без нього. Суспільство як ніби обплутане всесвітньою павутиною. Та чи може Інтернет замінити живе спілкування? Важко перебільшити роль Інтернету в нашому житті. Мережа для нас — скарбничка потрібних знань, правдивої або ж хибної інформації. Саме тут кожен охочий зможе знайти все, що йому необхідно.

 Сьогодні Інтернет вже не можна вважати експериментальним майданчиком. Вочевидь, методом спроб та помилок людство зробило його невіддільним атрибутом життя.

  Всесвітня павутина допомагає нам проводити експерименти над собою. Ми можемо представитися кимось іншим або ж поводитися так, як хотілося б у реальному житті. Люди можуть створювати різні ресурси, куди вони розміщують свою творчість або продукцію для реалізації. Веб-сайти замінюють стіни й паркани. Адже тепер, щоб знайти роботу, не потрібно годинами вишукувати оголошення в газетах. Досить відкрити лише кілька сайтів, де роботодавці розміщують вакансії.

Попри велике значення для людства, Інтернет ніколи не замінить реальне життя. Напевно, я так вважаю тому, що особисто для мене найважливішим є живе спілкування з рідними та близькими, з реальними, а не віртуальними друзями!

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *