Я. Ти. Ми.

Ельвіра Гвоздь.

«Це мій/моя партнер_ка, моя половинка». Мило чи не так? Вся ця романтика, коли люди вірять в те що, були створені для одне одного. Це дуже мило, поки не перетинає особисті кордони однієї з «половинок».

Неважливо ви пара, яка зустрічається 2 місяці чи подружжя, яке живе разом 5 років. Ви пара – ви команда. Ви дві особистості, які тепер поєднані відносинами. 

Часто чую від пар «ми вирішили, що не хочемо». І добре якщо реально «ми», а не «їй/йому не подобається чим я займаюся, тому я не буду цього робити».

Вступаючи у відносини пункт «особистість» нікуди не зникає. Якщо одному з партнерів не подобається якась діяльність чи, скажімо, звичайний серіал, просто не дивіться його разом. Це збереже вас від зайвих конфліктів і кожна зі сторін буде задоволена.

Токсичність дуже поширене явище. Часто ми навіть не помічаємо його за собою. Тому будьмо обачними. Краще прочитати статтю про профілактику токсичності, аніж знову заборонити, щось своєму/своїй партнеру_ці.

Всім любові!

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *