Цілі сталого розвитку до 2030 і внесок молоді у їх досягнення

Ще 20 років тому ми не могли уявити про те, що колись зможемо мати смартфони, SMART-телевізори, планшети, ноутбуки. Здавалося, на той час мати кнопковий телефон та звичайний ящик для перегляду новин чи кіно достатньо для повного щастя. Але світ не стоїть на місці.

За ці 20 років наше життя встигло диджиталізуватися до невпізнанності. Майже все що ми бажаємо можна виконувати завдяки смартфону. Дивитися не тільки звичайне телебачення, але і будь-які фільми, відео та серіали завдяки SMART-телевізорам. І тепер, якщо нам потрібно їхати кудись далеко від дому, і нам потрібен комп’ютер ми можемо просто взяти ноутбук. Це мобільне, зручне рішення на відміну від звичайно ПК, який дуже важно кудись переносити. Але чи все це поріг нашого розвитку?

Вже зараз вчені стоять на порозі нового відкриття. Адже скоро в нашому житті будуть не тільки чоловіки, жінки та діти. З’являться роботи. Тільки уявіть наскільки легше стане жити. Нам не потрібно буде піклуватися про те, що потрібно прибратися вдома, сходити до магазину, налагодити щось, перевірити домашнє завдання своєї дитини тощо. Людям не потрібно буде працювати по 12 годин на добу та отримувати величезний стрес.

Мені здається це велике досягнення, і крок до щасливого суспільства. Що у нас вийде? Успішний результат, чи ні залежить тільки від нас, особливо молодого покоління. Молоді простіше сприймати нові речі та технології загалом ніж більш віковим людям. Вони встигають побачити більше, дізнаються більше, та ідей мають також більше. Тому, я вважаю, що внесок молоді у нове, щасливе майбутнє дуже великий, і важливий.  

Апанасенко Владислав

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *