Блогерство як засіб виразу думки для молоді

Ми кожного дня стикаємося зі словами блогер, блогерство, блогери й т.д., на цей час це стало дуже популярним заняттям, але ж розберімось, що це насправді таке.

Блогер – професія, що вимагає викладення власних думок, поглядів у вигляді записів чи відеоматеріалів у своєму блозі. В цей час існує дискусія з приводу справжності даної професії, чи це все ж більше хобі. Блогерство набуло великої популярності серед молоді, майже кожний хоче стати популярним та відомим. Вести блоги можна на різних платформах, зазвичай це різні соціальні мережі, якщо говорити за відео блоги, то найпопулярнішою є платформа «YouTube».

Якщо ж говорити за мету блогерів, то це досить широке питання. Кожний вирішує сам для себе, хтось ділиться набутим життєвим досвідом, хтось хоче стати «зіркою», набути популярності, але досить часто просто хобі переходить у справжню роботу, яка може приносити не малі гроші, тому це напевно і є головною метою молоді для того щоб стати блогером.

Необхідно зазначити суспільну значущість, люди у своїх блогах виконують роль ЗМІ, зазвичай блогери вільно та незалежно висловлюють свою думку. Блогери мають великий вплив на суспільство, тому своїми діями можуть спонукати людей до різних дій.

Для молоді блогерство є чудовим засобом виразити свою думку, точку зору, саморозвинутися, стати більш відкритими та впевненими в собі. Серед підлітків блогерство допомагає знайти відповідь на питання «Хто я?», знайти себе, своє покликання. Також завдяки блогам молодь знаходить своїх однодумців, варто лише знайти свою аудиторію.

Кривошей Влад

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *