Блогерство як засіб виразу думки молоді

Гладнєв Данило

Майже всі люди у світі, які користуються Інтернетом, знають хто такий блогер і що вони роблять, але є й ті, хто досі не знає.

Зараз я спробую пояснити та розповісти чому блогерство це гарний засіб виразу думки молоді.

Блогер – це професія, яка не є новою для України. В цілому ця сфера передбачає ведення блогу, тобто розміщення думок, записів, а також відео- та аудіоматеріалів.

Популярними є спеціалізовані платформи, але зазвичай люди ведуть блоги у своїх соціальних мережах, такі як: інстаграм, твіттер.

На цей час людям потрібна простота, відкритість та крутий контент. Блогери розповідають про своє життя, хобі, роботу, досвід у стосунках, відгуки про ігри та багато іншого, це неймовірна область думок яка охоплює багатьох людей. Деякі блогери поширюють інформаційно-мотивуючі пости, які надихають інших на ту чи іншу діяльність.

Я можу із впевненістю сказати,що блогерством займається велика кількість цікавої молоді та дивиться така ж численність людей різного віку. Блогерство – це дуже хороша річ для висловлення власних думок та чудовий шанс бути почутими.

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *