Принципи підтримання миру та протистояння фейкам

Гладнєв Данило

Сама суть принципів пояснює, що вони є головними, важливими, моральними правилами у житті людини, але не всі дотримуються своїх принципів, або взагалі ж, немає.

В наші дні принципи підтримання миру не є дуже стійкими, бо невеличка суперечка між наддержавами, може перерости в масштабну проблему світу, тому що людство винайшло атомну зброю, якої в цей час дуже багато. В основі міжнародного співтовариства є такий принцип як, принцип мирного вирішення спорів, ООН його створив заради забезпечення співіснування держав. Він трактує таке правило: “Кожна держава розв’язує свої міжнародні суперечки з іншими державами мирними засобами таким чином, щоб не піддавати загрозі міжнародний мир і безпеку” .

Дуже часто ми чуємо слово фейк, але, мабуть не всі знають призначення цього слова, отже, розберемо це слово.

Фейк – це подання інформації у спотвореному виді або неправду, також, це спосіб маніпулювання людьми з метою яка потрібна маніпулятору. Як можна визначити фейк? Потрібно перевіряти джерела з якої йде ця інформація, анонімні джерела і т.д. Для того щоб протистояти фейкам, я рекомендую перевіряти факти та не спиратися на першу інформацію яку ви отримали. 

Отже, я можу сказати, що мир будує, а війна руйнує та керуйте мозком, а не емоціями.

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *