Принципи підтримання миру та протистояння фейкам

Я навіть не розумію навіщо пояснювати,  що підтримка  миру  важлива?! Здається, що не існує людини, яка б думала інакше.

Якщо вам вважається, що мир це така справа, яка сама собою є і  відстоювати та створювати якісь протести зовсім не треба, то ви напевно щаслива людина, чи ізольована від світу.

На жаль як би з малечку нас  не навчали, що потрібно бути добрим, та  завжди вирішувати конфлікти мирно, знаходяться такі бовдури які йдуть зовсім іншим шляхом. Чому? Та хто його зна. Але я все одно буду вважати, що всі наші дії йдуть з дитинства  та виховання. Десь не долюбили, десь перелюбили,  десь не розказали так  і формується людина, особистість так і народжуються  її поняття  добра та зла.

Велику роль у суспільстві та миру відіграють популярні  люди. Актори, музиканти, громадські діячі, художники, блогери. За ними слідкують,  ними цікавляться та до них прислуховується  багацько людей. Вони можуть виражати  свої думки з приводу  якоїсь ситуації та  більшість будуть прислуховуватись до них та  діяти таким чином. Тому  легко нав’язати їм як вирішити конфлікт і  оскільки  є люди які не згодні з думками тих людей створюють фейки, з допомогою яких впливають на фанатів та перенаправляють їх на  інший  шлях, чи просто розводять на гроші чи інтимні фото.

Через це й  всі соцмережі   видають популярним акаунтам галочки, щоб люди відразу розуміли хто їм пише чи на кого вони підписані взагалі.

Тому тема фейків важлива і треба бути уважним і не піддатись хитрощі.

Богуш Юлія

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *