Молодіжне лідерство і місія молодіжних лідерів

Місія OJLD полягає у використанні мистецтва, музики та драми для сприяння розвитку миру та примирення в ЦАР.

У психології та соціології лідерство визначається приблизно однаково, як певний вид соціального впливу в групі з метою досягнення загальних цілей. Відповідно, лідер — людина, яка має цей вплив.

Місія Організації лідерів лідерства для розвитку (OJLD, Організація молодих лідерів для розвитку) полягає у використанні мистецтва, музики та драми для сприяння розвитку миру та примирення у Центральноафриканській Республіці. Завдяки цим заходам, спрямованим на створення миру та соціальної згуртованості, OJLD прагне  працювати  спочатку в Бангі, а потім і в інших регіонах країни. Як і в інших країнах, які пережили подібний досвід, художники відіграють свою роль. Деякі проекти OJLD включають:

  • Серія вуличних концертів, що об’єднують понад 785 артистів, акторів, музикантів та співаків разом у Бангі та по всій країні. Майже два мільйони людей матимуть можливість взяти участь до кінця 2014 року.
  • Програма миру та примирення, започаткована у березні 2014 року за сприяння іншої неурядової організації.
  • Візити для обміну та відновлення у таборах біженців за допомогою військових місій під керівництвом Франції та Африканського союзу.

Халіман Оксана

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *