ОНЛАЙН-ПРОЕКТ «ЧИТАТИ – ЦЕ МОДНО!»

Підведено підсумки сезону 2021.

Визначені переможці у 2-х номінаціях: найактивнішій учасник – Владислав Пророченко (група МКПРп-201) та найбільш популярна книга, яку запропонувала Сніжана Павлова (група ПД-201).

Вітаємо книгу-переможця онлайн-проекту «ЧИТАТИ ЦЕ МОДНО!» у номінації найбільш популярний твір: фантастичний роман Ілларіона Павлюка «Танець недоумка» набрав найбільшу кількість лайків! Книга чекає на вас у бібліотеці (корпус 1, кімната 149).

Космічний біолог Гіль, за плечима якого чимало військових операцій, переживає не найкращі часи: безробіття, безгрошів’я, сім’я на межі розлучення, ще й висока ймовірність, що проявиться спадкова генетична хвороба, в якій швидка смерть це чи не найкращий фінал. І ось неочікувано з’являється пропозиція роботи, яка, здавалося б, вирішує всі проблеми одночасно: наукова експедиція на далеку планету. Хороші гроші, медична страховка, мінімальні ризики. Чи виявиться рішення летіти, до якого підштовхує страх, правильним? І чи такі вже мінімальні ризики на далекій і химерній планеті Іш-Чель? (Ілларіон Павлюк «Танець недоумка»)

АРХІВ: сезон 2018-2019; сезон 2019-2020; cезон 2021. Найщиріші вітання переможцям і учасникам!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *