«Все, що мене не вбиває, робить мене інакшим»

Вероніка Летвінова.

Карантин кардинально змінив життя більшості людей, вдарив по бізнесах, змусив усіх залишатися в соціальній ізоляції та відмовитися від багатьох буденних радощів у вигляді зустрічі з друзями на каву чи прогулянки парком. Як це – працювати і навчатися вдома у самоті? І що робити у вільний час? Карантин примушує людей змінювати свої щоденні плани і підлаштовуватися під умови, які диктує коронавірус.

«Все, що мене не вбиває, робить мене інакшим» – так можна перефразувати слова відомого філософа, дивлячись на перебіг пандемії COVID-19 і на те, наскільки круто вона змінила життя і комунікації звичайних людей. У сучасному світі за допомогою технологій майже все було переведено у дистанційну форму – навчання, спілкування, роботу, медицину…

Більш детально можна описати комунікацію між людьми, коли спілкування в житті при зустрічах змінилося на спілкування через екран чи то смартфона, чи то комп’ютера.

Звісно ж ніякі технології не замінять живої комунікації, адже емоції і теплі відчуття – це найдорожче, що ми маємо. Але зовсім ізолюватися і відсторонитися від спілкування також не вихід, тому потрібно пристосовуватися до даних умов і викликів. На даний час багато людей спокійно використовують Інтернет, соціальні мережі, сайти для комунікації з партнерами, друзями, родичами.

Але непотрібно забувати, про справжні емоції, що ми отримує від зустрічей. Ми маємо можливість зібрати близьких вдома і провести разом цікаво час!

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *