Стань блогером – іди в ногу з часом

Глушенок Аліна.

Усім відомо, що блогінг у наш час є однією з найпопулярніших та однією з основних сфер діяльності в Інтернеті. Це не тільки робота, розважальна концепція або, як багато хто називає, безглузда трата часу. Насамперед це наразі дуже потужний та сучасний канал комунікації.

На сьогоднішній день блог у мережі може завести кожен, не вкладаючи великих зусиль, жодних коштів та навіть не говорячи свої ім’я. У блозі частіше за все люди показують своє життя, виражають своє ставлення до різних ситуацій, рекламують або дають деякі поради щодо тієї чи іншої теми.

А як же блогінг пов’язаний з комунікацією? Та як він став каналом комунікації?

Усе дуже просто! Блог збирає людей з однаковими інтересами та поглядами на життя. Люди можуть знаходити собі друзів або однодумців, з якими їм легко буде знайти спільну мову. Також часто такі об’єднання допомагають деяким вирішити свої проблеми або знайти вихід із складної ситуації.

Підводячи підсумки, можна сказати, що блогінг є одним із важливих каналів у сучасному житті. Навіть, якщо склалася життєва ситуація, де ти залишився один, в тебе є проблеми, невирішені питання чи ти заплутався в собі – не потрібно мовчати! Світ не стоїть на місці і кожен день створюється та розробляється щось нове. Зараз існує безліч шляхів для допомоги та вирішення проблем шляхом блогу та Інтернет-комунікацій. Тому не потрібно засуджувати новітність, а потрібно йти в ногу з часом.

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *