Молодіжне лідерство і місія молодіжних лідерів

Вікторія Швець.

Молодіжне лідерство – це той прояв себе, який притаманний не кожному, але кожен може виробити в собі навички, які необхідні справжньому лідеру. Лідер – це людина, яка володіє хорошою інтуїцією, комунікабельністю і проникливістю. Молодіжний лідер – та людина, яка проявляє себе в компанії навіть змалку, головна особливість – відповідальність. Особливість лідера в тому, що він несе відповідальність за свої вчинки та не перекладає її на інших. Лідер – людина впевнена у собі, навіть коли всі зневірені – лідер має бути стійким та знайти вихід із ситуації, довести всіх до результату та донести головну думку до всіх.

Лідер – не той, хто ображає та кричить, а той, хто стимулює та підтримує. Він завжди разом зі своєю командою і допомагає їм у всьому. Лідер вміє розподіляти обов’язки та довіряти людям. Як початкову ланку молодіжного лідерства я можу виділити, наприклад, президента у школі, голову студентської ради або профкому в університеті. Це один із способів проявити себе як лідера та проявити лідерські навички.

Я вважаю, що місія молодіжних лідерів – просувати молодь як активний клас суспільства та показувати, що не має меж досконалості, можна досягати висот, незалежно від будь-яких обставин.

Тож, бути молодіжним лідером – не просто, адже треба стати лідером думки, до якого прислухаються та на кого рівняються. Тому потрібно бути відповідальним та завжди навчатися.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *