Блогінг – це найкраща платформа, для того, щоб про тебе почув весь світ

Євгенія Якубець.

У 21-му столітті слово «Блогер» не є чимось новим та необізнаним.

 Раніше молодь не знала, в чому себе проявити, але з появою Інтернету та соціальних мереж, все більше молоді стало займатися блогерством. Зараз блогером може стати абсолютно кожна людина. Щоб бути блогером, не потрібно навчатися  в університетах,  здавати екзамени, отримувати диплом. Вести блог можуть всі, починаючи з дітей і закінчуючи людьми похилого віку. Але зараз, в цій сфері найбільше молоді. Цікаво, чому ж так? Давайте це зараз і розберем.

Хтось вважає це своїм хобі, а хтось повноправною професією. Я вважаю, що і перша, і друга думка буде вірною. Багато молоді починає вести блог, через те, що на цьому можна заробляти немаленькі гроші. Тобто це для них це спосіб заробітку. А от інша частина молоді стикається з блогінгом через нестачу спілкування. Адже блогінг може допомогти молоді знайти однодумців, а також дає можливість виражати свої думки навіть тим людям, у яких взагалі немає друзів та навіть близьких людей. А буває навпаки, коли є і друзі, і багато близьких людей, але ніхто з них не хоче навіть слухати тебе. В такому разі, молоді на допомогу приходять соціальні мережі. В наш час тільки блогерство допомагає молоді боротися за свої права та відстоювати свої думки.

На мою думку, блогінг – це найкраща платформа для того, щоб про тебе почув весь світ. Блогер – це «професія майбутньго», і це потрібно дорослим нарешті прийняти і нарешті зрозуміти, як це важливо, коли молодь намагається висловити свої думки. Якби дорослі більше слухали та поважали молоде покоління, то зрозуміли б, як блогінг дає змогу відкритись, не боючись про наслідки. Не потрібно забувати, що молодь – це майбутнє нашого світу. Потрібно навчитися слухати молодь та сприймати всі їх думки всерйоз. Коли всі навчаться  слухати і поважати один одного, то і життя стане трішки кращим.

І на останок , я хочу сказати, БЛОГІНГ – це чудова можливість ділитися своїми знаннями, думками та ідеями з усім світом.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *