У кожної жінки є право на щастя

Алла Роговенко.

Природа надала жінкам найважливіші функції, адже призначення жінки на Землі – продовжувати рід людський. На мою думку, у сучасному світі жінки відіграють значну роль. На долю жінок випадає значна кількість перевантажень, ніж на долю чоловіків. Можливо, саме тому природа жінку створила значно витривалішою. Жінка терпляче зносить і емоційні перевантаження, і фізичні. Медики навіть доводять, що біль жінка і чоловік витримують і відчувають по-різному.

Я вважаю, що успішна жінка повинна бути впевнена в собі та своєму виборі, який вона робить, адже для мене упевненість – запорука успіху. Тому чи кар’єра, чи сім’я, чи згодом все разом – це все також вибір та пріоритети. Всьому свій час, бо якщо жінка працює, то вона не може повною мірою віддаватись сім’ї. І навпаки, якщо є сімейні проблеми, то це заважає жінкам у становленні кар’єри. А наше суспільство, на жаль, поки ще не допомагає своїм громадянам, бо само переживає період становлення.

У будь-якому суспільстві в жінки є право на щастя. А говорячи про роль жінки в суспільстві, варто враховувати, що саме від неї залежить фізичне та моральне здоров’я підростаючого покоління, а значить, майбутнє нації. Ось саме тому посилюється громадський рух матерів, яких непокоїть наше майбутнє.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *