Будь у тренді та обирай блогінг

Діана Гроза.

Блогер – особа, яка завдяки своїй активності, набирає підписників. Тобто, це «онлайн друг», до якого тянуться люди з одинаковими вподобаннями.

Блогерами стають цілеспрямовано або популярність до них приходить після якоїсь події (наприклад, реаліті-шоу).

Загалом ця діяльність передбачає ведення блогу, тобто розміщення в ньому відповідного контенту у вигляді записів, думок, а також аудіо- та відеоматеріалів.

Є дуже багато популярних  і спеціалізованих платформ для того, щоб люди могли вибрати саме те, що їм довподоби.

Якщо говорити про мету, з якою обирають цей різновид занять, то дехто хоче просто розважити аудиторію, дехто ж, навпаки, висвітлює важливу інформацію, дехто ділиться власним досвідом, дехто навчає.

Їх ведуть політики, журналісти, письменники, лікарі, бізнесмени, фітнес-тренери та звичайні домогосподарки. Їхні аудиторії неймовірно великі, тому що це цікаво, інколи навіть необхідні. А тому не можна недооцінювати вплив блогерів на суспільну думку та свідомість.

Так само і молоді люди можуть зробити свій блог і набрати підписників з якими у них схожі інтереси. Також на цьому можна непогано заробити грошей.

Молодь дуже добре розуміється на тому, що зараз в тренді і що потрібно аудиторії, а також, як на мене, це дуже прикольна сфера для саморозвитку.

Тому раджу спробувати кожному!

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *