Сучасна молодь ламає звичні стереотипи

Анна Козлова.

Що перше спадає на думку більшості людей, які чують словосполучення “сучасна молодь”?

В їх розумінні, це несамостійні, ледачі, невідповідальні особи, які не прагнуть до успіху та бажають отримувати бажане, не прикладаючи для цього значних зусиль.

Однак, на мою думку, це зовсім не так, оскільки молодь у наш час намагається ламати стереотипи, виходити за рамки, змінювати норми та правила свого життя і суспільства, задля комфортного існування в соціумі та навколишньому середовищі.

Сучасна молодь не тримається за одну роботу до кінця свого життя, а шукає себе в чомусь, де зможе повністю реалізуватися, показати всі свої навички та задовольнити існуючі потреби.

Сучасна молодь не терпить нерівності, вона підтримує тих, кому це реально необхідно. Вона не боїться себе показувати та виходити в світ зі своїми поглядами.

Сучасна молодь впливає на владу, оскільки розуміє, що від цього залежить її подальше майбутнє.

Сучасна молодь висвітлює ті проблеми, про які раніше боялися сказати. Тому що розуміє, що це насправді важливо та може комусь реально допомогти.

Звісно, не можна стверджувати, що не знайдеться й байдужих серед молодих людей. Так, вони існують і завжди існували. Це факт.

Головною задачею старшого покоління є підтримка, співпраця та допомога молоді у реалізації їх планів та цілей, тому що це ще більш допомагає розбудовувати гарне суспільство та розвивати наш світ.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *