Анонсуємо блог-кафе “Арт-терапія як засіб комунікації та налагодження діалогу в місцевих громадах”

Людмила Ремньова, координаторка проєкту “Я-Медіа” в Чернігівській області.

Запрошуємо на блог-кафе «Арт-терапія як засіб комунікації та налагодження діалогу в місцевих громадах» у місті Чернігові в рамках реалізації проекту «Я – Медіа» у Чернігівській області. Під час блог-кафе Ви зможете поринути в атмосферу арт-терапії, що допоможе психоемоційному відновленню особистості, саморозкриттю, усвідомленню свого місця в групі, засвоєнню навичок позитивної комунікації і діалогу в місцевих громадах.

Блог-кафе відбудеться 26 січня о 14:00 за адресою: м.Чернігів, вул. Шевченка, 95 (корпус 3 НУ “Чернігівська політехніка), ауд.3-204.

Модераторка – Децюк Тетяна, кандидат психологічних наук, доцент, керівниця Чернігівського осередку ВГО «Арт-терапевтична асоціація».

Впевнені, що проблеми, які будуть обговорюватися під час блог-кафе, будуть корисними для лідерів громад і допоможуть їм розвинути комунікаційні навички та вибудовувати ефективний діалог у громадах.

Участь у заході  безкоштовна.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на соціальну тематику проекту та бажання активно долучатися до проєктних заходів.
  2. Досвід громадської діяльності та бажання посилення лідерських навичок.
  3. Обов’язкова реєстрація учасників  за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWjRiDC_h2EiWRMwvPSdcoD94rPdFN6V4y8tg9cAGUHZ604g/viewform

Метою проекту є побудова сучасного громадянського суспільства шляхом посилення голосів місцевих лідерів в он-лайн блогосфері з використанням сучасних цифрових технологій та сили блогу.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *