Файні подарунки – файне пакування

Вікторія Форостянко.

За період довгих свят екологічність нас покинула. Думаю, всім знайомо почуття, коли ти заглядаєш під ялинку, а там подарунок. Ти його дістав, і не каплі жалю до упаковки, і потім це сміття летить у смітник.

Але в мене є оригінальне рішення, як стильно упакувати подарунок з матеріалів, які на 100% є у вас вдома.


? Еко сумка – і красиво , і практично.
? Крафтовий папір – мило та пригодиться ще для чогось.
? Торбинка з тканини – явно ще використовувати будете.
? Сорочка – так, ще і таке можливо побачити .
? Ще можна використовувати такі матеріали: шпалери, тканини, частинки одягу….

А для тих, хто як і я любить назбирати всякої всячини, є ще пару ідей ✨.
?Крафтові пакети, що завалялися у шафах. Діставайте усі сховані пакети з-під доставки їжі та магазинів одягу – прийшов їх час. Розріжте їх у великий прямокутник та використовуйте як папір для пакування. Можна прикрасити надписами чи кумедними малюнками.

?Повторне використання картонних коробок. Ті самі, у яких ви отримали замовлення з онлайн-магазинів. Або з-під взуття, наприклад. Додатково можна прикрасити гілочками ялинки та паличкою ванілі чи засушеним апельсином.
?Папір з-під замовлень онлайн. Якщо Ви замовляли товари онлайн до цього – просто заберіть паперове наповнення з коробки та використайте його ще раз. І прикрашайте, як Ваша душа хоче .
?Тканина замість паперу. Якщо у вас є непотрібні залишки тканин, скатертин чи просто шарф – загорніть подарунки у них. Японці дуже люблять цю методику пакування і мають безліч схем складання тканини (гуглити: «Фурошікі»).

?Використовуйте старі предмети побуту. Застарілі дорожнi карти, старi книги, ноти – усе це може стати пакуванням для подарунків. Це буде надзвичайно круто виглядати ?!

?І наступний раз перед тим, як викинути старе пакування , подумай, а може воно ще згодиться ?. Так ти даєш друге життя паперу, ?і дерев стає більше ?. Та й ти прокачуєш свою креативність ✨?.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *