Що таке блогерство і чим воно корисне для молоді?

Любов Ковпинець.

У  наш час дуже великої популярності набирають соціальні мережі Facebook, Instagram, YouTube і таких дуже багато можна назвати.  І саме на цих платформах багато молоді проводить свій час. Хтось просто цікавиться  інформацією, яку подають інші, а хтось її створює і поширює. Цих людей частіше називають блогерами. Давайте ж розберемо докладніше: що таке блогерство і чим воно корисне для молоді?

Я думаю що,блогерство для молоді – це гарний шанс реалізувати себе,  виражати свої думки, показати іншим, хто ти є і чим займаєшься. І  коли твій контент почне зацікавлювати людей, вони почнуть стежити за постами, відео і надихати тебе на більше.

В Інтернеті дуже багато блогерів, і у кожного свій вид контенту. Одні розказують про спорт, інші про заробіток, деякі демонструють свої кухарські таланти, а хтось музичні здібності. І знаходяться люди, яким цікаво це дивитися і в коментарях ділитися своїми враженнями. До речі, якщо розвиватися в цій сфері, то можна почати добре заробляти. Але для цього потрібне бажання, час, а ще треба багато прикласти зусиль.

Отже, блогерство – це гарний варіант для тих, хто хоче бути поміченим іншими, виражати свої думки, впливати на світ і просто займатися тим, що приносить задоволення.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *