А що скажуть люди?

Єлизавета Отчиченко.

Власні інтереси, цілі, мрії в один «прекрасний» момент стикаються з думкою оточуючих. Приємно отримувати підтримку та одобрення інших, проте критика властива людям, тому негатив приходить також. В останній ситуації є безліч шляхів подальших дій. Наприклад, почати сперечатися, захищати інтереси свої, а можна заплакати, можна і втекти від думки інших, а можна ігнорувати взагалі. Кожен із цих варіантів є реакцією на фактор із навколишнього середовища, правильною чи ні – висновок за кожним.

«Ви знайшли на зупинці чемодан з мільйоном доларів, як би Ви вчинили в цій ситуації?» На це питання люди відповідають по-різному, проте всі дивляться на себе зі сторони, зрозуміло що без тих емоцій, думок, які в момент знахідки будуть відчувати. Тому дійсно, судити зі сторони дуже легко, а фактично якими будуть дії – невідомо.

Все, що в рамках закону та не зачіпає негативно оточуючих – є нормальним. Життя кожного та дії на життєвому шляху – вибір кожного, підлаштуватися під думку кожного оточуючого неможливо.

#ЯМедіа

#IamMedia

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *