Блогінг дозволяє змінюватися самому і не мовчати

Інна Кудрик.

На сьогоднішній день, тема блогінгу є дуже важливою. Це явище набуло значного розвитку на початку 21 століття і у людей сформувався інтерес до всього, що з ним пов’язано. Багато людей мають проблеми в спілкуванні, не мають друзів та весь вільний час проводять в телефоні, тому є чудовий спосіб це змінити.

Кожен день в мережі з’являються нові різноманітні блоги на цікаві теми, адже самовираження у наш час – це дуже важливо, і молодь прагне поділитися інформацією із суспільством. Оскільки, для того, щоб створити свій блог, необхідно мати лише комп’ютер або смартфон і обрати платформу, молодь обирає саме цей вид комунікації. Тому треба починати діяти. Можна спробувати завести свій особистий блог, ділитися своїми інтересами та цікавими подіями зі свого життя, знайти людей, яким цікава тематика твого блогу. Таким чином, можна знайти друзів, з якими у вас будуть спільні інтереси, набрати свою аудиторію та відкрити для себе дійсно багато нового.

В наш час дуже важливо розвиватися і не стояти на місці, змінюватися самому і не мовчати. А тому, руйнуй стереотипи та розвивайся!

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *