Молодіжний менеджер – це круто!

Аліна Філон.

Зараз на дворі 21 століття і тому зрозуміло, що потрібно розвиватися кожен день, бо завжди створюють щось нове, унікальне та цікаве. Це тренди, сленги, тематики і слід цього дотримуватися. Сучасні управлінці також не відстають від такого, вони постійно розвиваються, беруть до уваги нові ідеї, змінюють підхід до своєї праці, до спілкування.

  Ще десять років назад стандарти та канали ділової комунікації були зовсім іншими. Не було такої гонки за якістю, за відгуками від клієнтів про свою роботу. А зараз все змінилось: кожен обирає свій стиль, навіть маленька деталь змінює усе, і ти стаєш унікальним!

Зараз кожний менеджер знаходить особистий підхід до кожного клієнта, щоб догодити йому, бо розвинено усе: людина може по телефону відчути настрій співрозмовника, його поведінку та підлаштуватися, щоб людині було комфортно розмовляти та вона відчувала себе як «у своїй тарілці».

Наведу в якості прикладу мою роботу. Я працюю керівном по сервісу Альфа-Банку та кожен день спілкуюся з людьми. Настрій співрозмовника я одразу відчуваю, бо мені треба створити максимально сприятливі умови під час нашої розмови. Я кожен день вигадую якусь фразу, шуткую, співчуваю, чи, навпаки, спокійно говорю, бо іноді трапляються такі люди, з якими краще бути тихим. Чоловік чи жінка не будуть сприймати гумор, гарний настрій і тд., бо їм вже не весело, і вони з легкістю можуть свій негатив спустити на мене. Навіть якщо таке трапляється, треба максимально ввійти в ситуацію та допомогти, не піддаватись на їх поганий настрій и не передавати його іншим.

Покоління моїх однолітків, що поєднують роботу та навчання, постійно в тренді. Вони постійно навчаються та самовдосконалюються, ведуть блоги, поширюють інформацію про себе у цікавій формі, щоб люди розуміли «тааак, це самий крутезний та молодіжний менеджер». Вивчайте нове та хай щастить!

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *