Забезпечення громадської безпеки в Україні

Марина Мандрико.

Сьогодні проблема забезпечення громадської безпеки в Україні набуває особливої актуальності. Особливо, у зв‘язку з потребою укріплення державного суверенітету нашої держави. Саме тому наразі необхідні рішучі дії з боку держави, як в напрямку попередження, так і усунення протиправних дій.

Основними проблемами, що порушують безпеку громадян  України, сьогодні є: зростання хуліганства, злочинності, криміногенних  угрупувань та бандитизму. Також не рідким явищем  стали масові мітинги,  протести та демонстрації різного характеру.

З огляду на зазначене, варто, з однієї сторони, зосередити увагу на підвищенні рівня політичної свідомості громадян, а з іншої, підвищити рівень фахової підготовки та матеріального забезпечення службовців, що відповідають за громадський порядок.  При цьоме основний акцент потрібно робити на максимальне запобігання вчиненню злочинів превентивними заходами,  що допоможе знизити їх кількість та уникнути негативних наслідків в майбутньому. Також однією із головних умов є  удосконалення нормативно-правової бази та наближення її до міжнародних стандартів.

Адже лише при комплексному підході до вирішення цієї проблеми  можна зробити вагомі кроки та краще захистити наших громадян, щоб вони відчували себе більш захищеними  у своїй же країні.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *