Чим зайняти вільний час на карантині ?

Снежана Собенко.

Я вважаю, що у цей час можна розвивати усі ті напрями, які завжди хотілося, проте не було або вільного часу(якого зараз аж занадто багато), або великого бажання. Саме зараз усі ті відмовки по типу:”в мене немає часу” чи “я занадто втомився після роботи/навчання”, вже не працюють.
Отож, я вирішила розвиватися у таких напрямках, як:спорт, прибирання , кулінарія.
1.Отже,що до спорту, то я завжди заздрила людям з підтягнутою фігурою(сідниці, прес), а ще більше тим, кому вистачає часу на щоденні тренування. Тому й сама вирішила часу не гаявши займатися спортом,почала з ранкової зарядки,поступово збільшувала навантаження, а зараз вже роблю складні тренування.
2.Що ж до прибирання, я мала на увазі не звичайне прибирання, а ті місця, до яких зазвичай не доходять руки. В моєму випадку це була моя шафа з одягом, я перебрала його, викинула мотлох та поскладала те, що залишилося. За таким заняттям, зазвичай знаходяться  такі речі про існування яких навіть не здогадуєшся.
3. Кулінарія. Зазвичай я робила це по необхідності. А зараз вирішила навчитися готувати конкретні страви. Якщо ви хочете цьому також навчитися, то раджу використовувати: інтернет, книжки та найактуальніше “мамині/бабусині поради”, які є найточнішими та цілодобовими.
Тож раджу всім, всім, всім розвиватися, пробувати щось нове, не лежати на дивані. Використовувати наданий нам час з користю. Якщо в мене вийшло, то у вас тим паче. І пам’ятайте “Нет предела совершенству! “

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *