Відеоблогінг – це мистецтво, яким варто оволодіти вже сьогодні!

Людмила Ремньова.

29 липня на базі НУ «Чернігівська політехніка»  молоді лідери Чернігівщини оволодівали мистецтво відеоблогінгу в  рамках проєкту “Разом Ми – Сила або як стати блогером”. Одноденну школу-тренінг з цієї  актуальної тематики проводив відомий  відеоблогер, сценарист,  режисер фільмів «Війна жіночого роду», «Очі Донбасу», тренер соціальних проєктів Юрій Кочкаров.  

На початку тренінгу учасники сформулювали для себе основні  очікування від  тренінгу “Основи відеоблогінгу для правозахисників”. Ось найпоширеніші варіанти відповідей: отримання нового корисного  досвіду,  поглиблення навичок створення сценаріїв, зйомки та монтажу  свого власного відеоблогу, глибше розуміння механізму відеоблогінгу, оволодіння секретами та лайфхаками крутої відеозйомки та монетизації свого YouTube каналу, а також позитивні емоції, налаштування на хвилю  натхнення та розкриття свого творчого потенціалу.

Під час тренінгу учасники дізналися більше про відоблогінг, правила вибору  вдалих  локацій для зйомок, особливості окремих видів   зйомки ( художньої, репортажної,  в русі та статиці, з висоти пташиного польоту тощо), існуючі пристрої та  комп’ютерні програми для монтування якісного відео та аудиоряду. 

Проте основною родзинкою тренінгу була групова робота над розробкою сценаріїв соціальних відео,  Їх зйомки та  монтажу. Атмосфера тренінгу надихала на творчість та самовираження.  А зняті відеоблоги дійсно вразили гостротою тематики, креативністю та нестандартними підходами до пошуку відеосюжетів та розробки їх сценаріїв.  Найближчим часом  нові відеоблоги з’являться на платформі mustpost.today та Чернігівська блогосфера. Слідкуйте за нашими новинами.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *