3 серпня в Чернігові відбулося перше блог-кафе «Секрети комунікації – як бути почутим»

Людмила Ремньова.

В рамках реалізації проекту «Разом Ми – Сила або як стати блогером» у місті Чернігові 3 серпня 2020 року відбулося  блог-кафе «Секрети комунікації – як бути почутим», на якому учасникиобговорювали  особливості комунікації та на практичних кейсах  вчилися будувати ефективні комунікативні канали та налаштовувати їх в залежності від цільової аудиторії.

Захід в інтерактивному форматі модерувала Дивнич Ганна, амбасадорка проекту «Разом Ми – Сила або як стати блогером» у Чернігівській області. Активна групова робота, перегляд та обговорення відео з реальними історіями допомогли майбутнім блогерам краще усвідомити основні принципи успішної  комунікації між людьми,  виявити перешкоди, що заважають зрозуміти один одного,  а також розвинути свої комунікативні навички та  усунути певні упередження і бар’єри у спілкуванні зі своєю аудиторією.

Отже, перше блог-кафе в рамках проєкту вже стало історією! Дякуємо модератору Дивнич Ганні за натхнення та відкриті секрети комунікацій! Особлива вдячність  усім учасникам, які долучилися та принесли з собою власні думки, досвід та енергію! Сподіваємось на нові блоги та нові зустрічі!!!

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *