У Чернігові відбулося блог-кафе “SMM без води: антитренди соцмереж 2020”

Людмила Ремньова.

4 серпня 2020 року в рамках проєкту  “Разом Ми – Сила або як стати блогером” відбулося друге  блог-кафе, яке привернуло до себе увагу молодіжної спільноти  міста Чернігова  актуальною темою та  цікавим форматом. Тема блог-кафе  “SMM без води: антитренди соцмереж 2020” всерйоз зацікавила  всіх учасників, а модератор Анна Вербицька просто віртуозно фасилітувала захід!

Під час блог-кафе майбутні блогери на практичних кейсах змогли відстежити основні сучасні тренди та антитренди соціальних мереж, а також зрозуміти, наскільки важливо серйозно відноситися до візуалу і контенту, а також, як легко втратити підтримку своїх фоловерів навіть після одного невдалого посту.

Особлива увага була приділена необхідності бути максимально толерантними у інформаційному просторі, не перебільшувати з мемами та «гострими фразами», враховувати гендерну та расову рівність, не забувати про бодіпозитив та життя в стилі «еко», а саме головне – писати блоги для людей і про людей, писати просто, доступно унікально та креативно.

Дякуємо модератору Анні Вербицькій та всім учасникам за драйвовий нетворкінг,  вмотивованість та обмін власними корисними напрацюваннями.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини», Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *