Підводимо підсумки блог-кафе «Теорія поколінь: розуміння без пресингу» у Чернігові

Людмила Ремньова.

Сьогодні, 5 серпня, в місті Чернігові на базі Національного  університету «Чернігівська політехніка» відбулось третє блог-кафе в рамках проєкту “Разом Ми – Сила або як  стати блогером” на тему «Теорія поколінь: розуміння без пресингу» (модератор – Наталія Холявко).

До участі у блог-кафе залучились представники різних поколінь: це були  студенти університетів,  учні шкіл,  абітурієнти,  представники молодіжних громадських організацій, а також  викладачі навчальних закладів. Таке різноманіття учасників привнесло багато яскравих відтінків у обговорення актуальних проблем, що хвилюють різні за віком групи людей.

У ході блог-кафе учасники дізнались про передумови формування системи цінностей представників різних поколінь, а також жваво дискутували щодо особливостей їхньої  реакції на різні прояви дискримінації у суспільстві. Учасникам особливо сподобались практичні кейси, які допомогли вжитися в «ролі» представників свого та інших поколінь і таким чином, не  лише зробити впевнені кроки до порозуміння зі старшим поколінням, а й відкрити для себе нові інсайти. Сподіваємось, що краще розуміння один одного допоможе молодим лідерам Чернігівщини краще відчувати свою цільову аудиторію і толерантно відноситися до думок та цінностей представників інших поколінь.

Дякуємо модератору Наталії Холявко за високий професіоналізм та невимушену атмосферу спілкування, а всім учасникам за позитив, відкритість та обмін власним досвідом!

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини», Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *