ПОЧНІТЬ ІЗ ПРИБИРАННЯ!

Білець Юлія.

Позбавтеся від непотрібного у вашому житті. Почніть із прибирання.

Любов до непотребу – товстий натяк на те, що ти сильно прив’язаний до минулого, і воно гальмує шлях у майбутнє.

Наш будинок – це наше внутрішнє відображення. Якщо хочеш змін – першою справою займися своїм житлом. Коли будинок чистий, то і розум приходить в порядок, і справи налагоджуються. Розібравшись зі старими речами, можна змінити стиль, роботу, або по-іншому поглянути на те, що є.

Зважившись звільнитися від завалів у будинку, потрібно бути рішучим і безжальним, а також чітко усвідомлювати для чого ти це робиш.

Залишаючи старі речі про всяк випадок, ти допускаєш, що цей випадок настане і доведеться ходити у дірявих черевиках. Таким чином, ти розвиваєш в собі філософію бідності, думаючи, що не зможеш купувати нові речі, а будеш носити немодні, старі, попередньо підлатані.

Озирнись, скільки непотребу тебе оточує, заважаючи циркуляції твоїх думок та ідей. Коли будинок заповнений речами, які ти любиш або часто використовуєш, вони заряджають енергією. А завали, з іншого боку, роблять сильний негативний вплив.

Не будь хом’яком, не забивай непотребом свій будинок і не тримайся за старі непотрібні речі!

Хочеш позитивних змін в житті – звільни місце для них.

Цей проєкт виконується у співпраці з Вільнюським університетом, ГО «Фундація Прав Людини» та фінансується коштами Міністерства Закордонних Справ Литовської республіки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *