Збережемо планету Земля разом!

Олександр Якименко.

В даному блозі я би хотів порозмірковувати на тему забруднення навколишнього середовища. На сьогодні проблема забруднення навколишнього середовища є однією з найбільш актуальних і розповсюджених проблем в сучасному світі. Щоденно люди забруднюють нашу планету сміттям, кількість якого скоро вийде за всі допустимі норми. Щоб запобігти серйозних проблем, кожен з нас мусить замислитись над цим, адже Земля – це нащ дім, тому запобігання забрудненню нашого “дому” це спільна місія всього людства.

Ресурси нашої планети не безкінечні. Більшість людей навіть не замислюються про те, в якому стані ми залишимо планету нашим дітям та онукам. Просто уявіть, вони ніколи в житті не зможуть вдихнути свіже повітря чи насолодитися криштально-чистою водою морів та океанів, якщо людство продовжить свідомо знищувати планету.

Якщо ми всі разом почнемо піклуватися за нашу планету, то зможемо вирішити всі екологічні проблеми. Я вважаю, для початку потрібно почати з малого: відмовитися від пластикового посуду, утилізувати папір, щоб не вирубувати ліс, більше ходити пішки чи їздити на велосипеді, щоб не забруднювати повітря відходами автомобілів та звісно ж відмовитися від атомної енергії.

Якщо всі спробують хоча б трохи долучитися до ідеї збереження нашої планети чистою – ситуація стане кращою!

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *