Зелена планета

Ярослав Одуло.

У майбутньому хочу мати двох дітей, але я б хотів щоб вони жили на чистій планеті Земля.  Але такими темпами, вони не побачать красу землі, адже людство вбиває світ занадто швидко.

 Я побував в десятках містах по всій Україні і знаю, яка чудова наша планета.  Гори, моря, озера – все це не просто слова, це досконалі еко системи, які захоплюють будь-яку нормальну людину.

 Але світ знищується у нас на очах.  І ми вже майже пройшли точку неповернення.  А найголовніше, що коли ми її точно пройдемо, то ніхто і не помітить.  Не буде ніякого сигналу, адже чергова повінь або пандемія сприймаються, як щось буденне.

 Тому я вирішив діяти.  Так, я один мало що можу, так, держава повинна цим займатися, і може це все безкоштовно, але я не можу просто дивитися!

 Я буду робити все від мене залежне, починаючи від збору і сортування сміття, до відмови від деяких неекологічних продуктів і агітації за екологічний вибір.

 Тому, якщо вас теж турбує екологічна обстановка, якщо вам боляче бачити екологічні катастрофи, то буду радий вашій підписці, будь-якій допомозі і будь-яким діям, щоб якомога більше людей побачили цей контент і можливо стали трішки екологічніше.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *